YAPI FUARI – TURKEYBUILD İstanbul 2017 Fuarındayız

ZWCAD, sade ve pratik arayüzüyle, alıştığınız çalışma şekliyle, daha az ödeyerek daha fazla işinizi halletmenizi sağlıyor. Fuar alanımızı ziyaret edin, ZWCAD’in yetenekleri ve olanakları hakkında bilgi alın, tüm sorularınızı cevaplayalım.

YAPI FUARI – TURKEYBUILD İstanbul 2017, 23-27 Mayıs 2017 tarihlerinde TÜYAP Fuar merkezinde (Büyükçekmece) düzenlenecek. ETİ Bilgisayar olarak bu yıl da fuarda yerimiz alacağız, ZWCAD ürünleriyle ilgili en yeni bilgileri ve bütçe dostu kampanyalarımızı kullanıcılarımıza sunacağız. Standımızda çözümlerimiz konusunda bilgi alırken dinlenebilir, ikramlarımızla tazelenebilir, küçük hediyelerimizi alabilirsiniz.
Tüm CAD kullanıcıları standımıza davetlimizdir.

YAPI FUARI – TURKEYBUILD İstanbul, 23-27 Mayıs 2017
TÜYAP Büyükçekmece, İstanbul, Türkiye
Salon:5 Stand:131
Ücretsiz bilet için tıklayın.

YAPI FUARI – TURKEYBUILD Hakkında

YAPI FUARI – TURKEYBUILD, 1978 yılından bu yana her yıl büyüyen fuar alanları, zenginleşen ürün ve hizmetleri, artan yerli ve yabancı katılımcı sayısı ile dünya standartlarında hizmet sunan uluslararası bir YAPI MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ zirvesidir.

Yapı Fuarları – Turkeybuild, İstanbul, Ankara ve İzmir’de, Türkiye’nin ve bölgelerin lider fuarlarını oluşturmaktadır. Ulusal ve uluslararası alanda güvenilir bir marka olan fuarlar, her geçen yıl büyüyerek, sektöre sağlanan faydayı artırmaktadır. Türk yapı sektörünü uluslararası arenada da temsil eden Yapı Fuarları – Turkeybuild, yıl boyunca yerli yabancı 180.000 ziyaretçiyi buluşturmaktadır. Bu kapsamda Dünya’daki beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşımaktadır.

2017-05-23T18:14:18+00:00 23 Mayıs 2017|Duyurular|Yorum Yok

Yorum Bırakın