ABBYY’nin gerçek zamanlı tarama özelliği ile işlerinizi kolaylaştırın

ABBYY’nin OCR (Optik Karakter Tanıma) özelliği mobil cihazlar üzerinde de farklı amaçlarla kullanılabiliyor. Bu özellik işletmelerin işlerini birçok farklı yönden kolaylaştırıyor. Gerçek zamanlı karakter tanıma işlemi sayesinde işletmeler kendi ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler üretebiliyor.

Yazılım geliştirmeye açık olarak sunulan ABBYY Real-Time Recognition SDK, ödeme sistemlerinde, kişisel bilgilerin tanımlanması, bilet ve kimlik kontrollerinde, ürün takiplerinde, ürün seri numara işemlerinde, depo yönetiminde ve diğer birçok alanda kullanılabiliyor.

Hızlı bir şekilde metin tanımlaması yapabiliyor oluşu ABBYY’i birçok sektör için uygun hale getiriyor. Mobil cihazlar üzerinde kullanılan bu OCR teknolojisi, tekrar tekrar metin girişinin yapılmasının önüne geçtiği için işlemleri kolaylaştırırken bir yandan da bu işlemleri hızlandırıyor.

Bu sitemin mobil cihazlar üzerinden çalışabiliyor oluşu işletmelerin performanslarını da önemli bir şekilde artırmalarına yardımcı oluyor. Hazırlanan sistem, kolay bir şekilde şirket genelinde kullanılmaya ve uygulanmaya başlanabiliyor.

Taranan öğeler metin formatına dönüştürüldüğü için, fotoğraf gibi herhangi bir cihazda ya da bulut tabanlı sunucularda saklanması gereken dosyalar oluşmaz ve böylelikle daha güvenlikli bir çözüm sağlanıyor.

ABBYY’nin OCR teknolojisindeki tecrübesi ve yazılımlarında kullandığı algoritmalar da mükemmel bir performans sağlayarak, hataları minimuma indiriyor.

ABBYY’nin mobil uygulaması fiziki dosya ve belgelerin yanı sıra aynı zamanda cihazların ekranlarındaki metinleri de tarayarak, otomatik olarak bu öğeleri metin formatına getirerek, tekrar yazımların önüne geçebiliyorsunuz.

Gerçek zamanlı tarama özelliği aynı zamanda 63 farklı dile tercüme imkanı sağlıyor. Bu özelliği kullandığınızda ABBYY’nin desteklediği bu 63 dilden birine anında çeviri yaparak, metinlerinizi bu şekilde aktarabilir ve uluslararası çalışmalarda da işlemlerinizi hızlandırmış olursunuz.

ABBYY’nin gerçek zamanlı tarama özelliği hakkında detaylı bilgi almak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz aşağıdaki videoyu izleyerek, bu özelliğin nasıl çalıştığı hakkında daha detaylı bilgi de edinebilirsiniz.

2018-01-30T14:09:37+00:00 30 Ocak 2018|Program Tanıtımları|Yorum Yok

Yorum Bırakın