Roxio Creator NXT PRO 5’in içindeki veri ve kopyalama araçları neler?

Çoklu medya yönetimi konusunda birçok programı bünyesinde barındıran Roxio Creator NXT PRO 5, veri ve kopyalama konusunda da kullanıcılara birçok özellik sunuyor. Özellikle arşivleme yapan ve verilerini DVD ya da Blu-Ray olarak kaydeden kullanıcılar için de birçok çözüm Roxio Creator NXT PRO 5 ile beraber geliyor.

Roxio Burn 4

Roxio Creator NXT PRO 5’in içeriğinde Roxio Burn 4 isimli program da yer almakta. Bu programla bilgisayarınız üzerindeki dosyaları DVD’lere kaydedebilirsiniz. Sürükle bırak yöntemiyle verilerinizi DVD alanına ekleyebilir ve sonrasında da DVD ya da Blu-Ray disklere kaydedebilirsiniz.

Bunların yanı sıra büyük dosyalarınızı birden fazla DVD’ye kaydetmek için bölebilir ve arşivlerinizi bu şekilde oluşturabilirsiniz.

Video dosyalarını farklı formatlara dönüştürün

Elinizdeki video dosyalarını farklı cihazlarda oynatmak için farklı dosya formatlarına da dönüştürebilirsiniz. Video dosyalarınızı mobil cihazlar ve oyun konsolları gibi farklı platformlar üzerinde oynatmak için bu işlemleri yapabilir ve işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Özel DVD derlemeleri yapın

9 GB’lık DVD dosyalarını 4,7 GB’lık DVD dosyalarına dönüştürerek, kayıtlarınızı yapabilirsiniz. 4 saatlik DVD videosunu tek bir diskte saklayarak, elinizdeki arşivi daha düzenli bir hale getirirken, video kalitelerinizi de artırabilirsiniz.

ISO imaj dosyalarından DVD kayıtları yapın

Birden fazla DVD kopya oluştururken, ISO imaj dosyası kaydetmeniz verilerinizi daha iyi bir şekilde saklamanızı sağlar. Roxio Creator NXT PRO 5 ile ISO imaj dosyalarından DVD kayıtları oluşturarak, disk alanlarınızı daha iyi bir şekilde yönetebilirsiniz.

2017-09-05T14:00:16+00:00 5 Eylül 2017|Program Tanıtımları|Yorum Yok

Yorum Bırakın