ZWCAD kullanıcıları program hakkında neler düşünüyor? 5. Bölüm

Dünya çapında kullanıcı tabanına sahip olan ZWCAD, profesyonel olarak birçok firmanın ihtiyaçlarını karşılıyor ve onlara çözümler sunuyor. Kullanıcı deneyimlerini paylaştığımız yazı serimizde bu sefer Filipinler’e geçiş yapıyoruz.

Filipinler’de yer alan Dacanay Architectural Design Office’in proje mimarları King Frederick Sol ve Raymond Munar’ın ZWCAD ile görüşlerini ve kullanıcı deneyimlerini sizinle paylaşacağız.

8 yıl önce AutoCAD’den ZWCAD’e geçiş yaptıklarını belirten Munar, AutoCAD’e kıyasla ZWCAD’in daha hızlı bir şekilde çalıştığını ve çok katmanlı çizimlerde daha yüksek performans aldıklarını da dile getiriyor.

Proje mimarlarından Sol ise kullanıcı deneyimi konusunda ZWCAD’in daha kullanışlı olduğunu belirtirken, ZWCAD üzerinde çizim yapmanın kağıt kalem kullanmak kadar rahat olduğunu da sözlerine ekliyor.

Munar, ZWCAD’i çoğunlukla konut ve ticari işletmelerin planlarının çiziminde kullandıklarını belirtirken, teknik konulardaki izinler için gerekli olan belgeleri almak için de çizimleri ZWCAD üzerinde yaptıklarını söylüyor. Şirketin projelerinin yer aldığı şehirler ise Quezon City, Cainta ve Pasig.

ZWCAD’i tercih etmelerinin nedenleri ise özellikle teknik destek konusunda ZWCAD’in oldukça hızlı çözümler sağlaması ve lisans konusunda diğer CAD yazılımlarına kıyasla daha az maliyetli olması olarak öne çıkıyor.

PDF formatındaki dosyaların DWG formatına kolaylıkla dönüştürülebiliyor olması, Raymond Muran için önemli özelliklerden biri. Böylelikle hem dosya paylaşımı kolay olurken hem de PDF üzerinden teknik çizimlere erişilebiliyor.

Aşağıdaki video üzerinden videonun tamamını izleyebilirsiniz. ZWCAD hakkında detaylı bilgi almak içinse bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

2017-12-05T12:41:25+00:00 5 Aralık 2017|İlham Kaynakları|Yorum Yok

Yorum Bırakın