ZWCAD kullanıcıları program hakkında neler düşünüyor? 2. Bölüm

ZWCAD hem profesyonellerin hem de ev kullanıcılarına farklı çözümler sunarak, onların hayatını kolaylaştıran yazılımlardan biri. Özellikle mimari ve teknik çizim konularında kullanıcılara farklı kullanım alanları sunan ZWCAD hayatın farklı alanlarında kullanılıyor.

Geçtiğimiz günlerde ZWCAD kullanıcılarının program hakkında neler düşündüklerini anlattığımız bir seri başlatmıştık. Bugünkü yazımızda da başka bir kullanıcının program hakkında neler düşündüğünü ve hayatını nasıl etkilediğini anlatacağız.

79 yaşında gönüllü işler yapan Jim Duthie ile tanışın

Avustralyalı Jim Duthie, eski bir tasarımcı. 2007’de emekli olduktan sonra Hampton Park’ta kendini gönüllü işlere adayan Duthie, bulunduğu toplumdaki yenileme çalışmalarında yer alıyor ve özellikle bahçe düzenlemeleri ve tasarımları konusunda çalışmalar yapıyor.

“2012’de Uniting Church’un, toplumun Hampton Park’ta olan bitenlerle daha ilgili olmasını istemesinin ardından, klise alanı içerisinde toplum için belli ortak alanlar ve bahçeler yapmak istedi. Bu süreç içerisinde ben de bu çalışmalara gönüllü olarak dahil oldum” diyor Duthie.

”Uniting Church Hampton Park Community Garden benden yardım istedi. Parkın sulama sistemleri ve bunların tasarımı konusunda çalışmalar yaptım”

Jim Duthie, parkın sulama sistemleri için yaptığı CAD çizimlerde ZWCAD’i kullandığını belirtiyor. ZWCAD’in, süresi dolduğu için artık kullanmadığı AutoCAD programıyla aynı özelliklere ve kaliteye sahip olduğunu belirten Duthie, aynı zamanda ZWCAD’in oldukça ekonomik olduğunu da dile getiriyor.

ZWCAD kullanmaya başladığında CAD kullanımını yeniden öğrenmeye ihtiyaç duymadığını da belirten Duthie, daha önce kullandığı CAD programlarındaki kullanıcı deneyimlerinin aynısı da bu yazılımda bulduğunu söylüyor.

Dilerseniz aşağıdaki videodan, Jim Duthie’nin bulunduğu komünite için yaptığı çalışmalara ve ZWCAD ile ilgili görüşlerine detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

2017-09-12T14:11:19+00:00 13 Eylül 2017|İlham Kaynakları|Yorum Yok

Yorum Bırakın