ZWCAD kullanıcıları program hakkında neler düşünüyor? 3. Bölüm

ZWCAD, farklı sektörlerden farklı profesyonel ve amatörlerin hayatını kolaylaştırıyor. Teknik çizimlerin yanı sıra mimari ve mühendislik alanınında da çözümler sunan ZWCAD’in kullanıcılarının program hakkında neler düşündüklerini geçtiğimiz yazılarımızda anlatmıştık. Bugünkü yazımızda da ZWCAD kullanıcı hikayelerine devam edeceğiz.

Ulises Tavanno ve Wang Mou Susang ZWCAD kullanıcıları köşemizin bugünkü konuğu. PHE Mühendislik yöneticilerinden olan Susang ve yine PHE’de inşaat mühendisi olan Tavanno, uzun süredir ZWCAD’in kullanıcıları arasında yer alıyor.

Yaptıkları mühendislik ve tasarım çalışmalarında yaratıcı çalışmalar yapmanın yanı sıra bu yaratıcı fikirleri dijital ortama da aktarmaları gerektiğini dile getiren Tavanno, daha önceleri AutoCAD ile çalıştıklarını; ancak ZWCAD ile tanıştıktan sonra ekipleriyle beraber ZWCAD’e geçiş yaptıklarını söylüyor.

Mühendislik, elektrik ve inşaat alanındaki çizimlerde ZWCAD’in onlara birçok imkan sunduğunu ve ihtiyaç duydukları teknik çizimleri yapabildiklerini de belirten Tavanno; AutoCAD’e kıyasla ZWCAD’in daha makul bir maliyetinin olduğunu da söylüyor.

Maliyet açısından şirket olarak kendilerine daha uygun gelmesinin yanı sıra teknik özellikleri ve ZWCAD’in sunduğu çözümler nedeniyle de kendi işlerinin vazgeçilmez yazılımlarından biri olduğunu da sözlerine ekliyor.

Tavanno ve Susang’ın ZWCAD ile görüşlerini detaylı bir şekilde anlattıkları videoyu da aşağıda izleyebilirsiniz.

2017-10-18T12:54:05+00:00 18 Ekim 2017|İlham Kaynakları|Yorum Yok

Yorum Bırakın