ZWCAD kullanıcıları program hakkında neler düşünüyor? 4. Bölüm

ZWCAD kullanıcılarının program hakkında görüşlerini paylaştıkları video serisinde bugün Koreli inşaat şirketi Baum’un CEO’su ve çalışanlarının görüşlerini paylaşıyor olacağız.

Baum 30 yıllık geçmişi olan bir inşaat firması ve şirketin 340’tan fazla çalışanı bulunuyor. Şirketin portfolyosunda hastaneler, endüstriyel binalar ve gökdelenler gibi çeşitli yapılar yer alıyor.

Baum CEO’su ZWCAD’i şu sözlerle anlatıyor: “ZWCAD’i ilk kullandığımda çok hızlı ve kesintisiz bir şekilde çalıştığını fark ettim. En önemlisi de maliyet olarak oldukça uygundu.” Şirket Planı seçimi ile ZWCAD’i şirketlerine aldıklarını da belirten Baum CEO’su ekonomik olarak maliyetleriniz önemli bir ölçüde düşürerek, üzerlerinden önemli bir yükün kalktığını da sözlerine ekliyor.

Şirket çalışanlarının görüşlerine baktığımızda ise, bir süre ZWCAD ile çalıştıktan sonra kullanıcı arayüzü, komutlar ve sistem çalışma hızı olarak AutoCAD ile benzer olduğunu ve AutoCAD’den ZWCAD’e geçişin oldukça kolay olduğunu söylediklerini görüyoruz.

Şirket projelerinde çoğunlukla 2D dosyalarda çalıştıklarını da belirten şirket çalışanı, gerekli yerlerde 3D çizimlere geçişlerde ZWCAD’in performans konusunda sorunsuz çalıştığını da belirtiyor. Bunun yanı sıra yüksek boyutlu dosya formatlarında çalışırken ZWCAD’in sistem çalışma hızı olarak AutoCAD’den daha iyi bir performans sergilediğini de şirket çalışanları dile getiriyor.

ZWCAD’in hangi alanlarda kullanılabileceği sorusuna ise şirket çalışanları; mimari, iç tasarım, inşaat gibi teknik çizimlerin tümünü içeren sektörler olarak yanıt veriyor.

ZWCAD hakkında daha detaylı bilgi almak için Eti Bilgisayar ZWCAD 2018 sayfasını inceleyebilirsiniz.

Videonun tamamını ise aşağıda izleyebilirsiniz.

2017-11-02T13:31:07+00:00 2 Kasım 2017|İlham Kaynakları|Yorum Yok

Yorum Bırakın